3 tips för att förbättra ditt onlinespel

 

Nästan alla som spelar poker har nog en önskan att förbättra sitt spel. Anledningen till detta är så klart varierad, det kan handla om att ta sig an större utmaningar, att visa att man är bättre än andra eller helt enkelt vinna mer pengar. Men vad det än är man har för anledning behöver man ju bli bättre, och här tipsar vi om några saker man kan göra.

1. Spela mer
Det bästa sättet att bli bättre kommer alltid vara att få mer erfarenhet på ett sätt eller annat och praktiskt erfarenhet är till stor del oslagbar. Man lär sig väldigt mycket bara genom att spela mer så detta är helt klart det första man kan göra. Om anledningen till att man spelar lite för lite är problem med själva pokersajten, som en långsam klient eller liknande, kan det vara värt att hitta en ny.

2. Titta tillbaka på tidigare händer
Att lära sig från sina egna misstag är ett effektivt sätt att bli bättre i många skeden i livet, och poker råkar just vara en av dem. Kan man titta tillbaka på en hand man just spelat och se vad man gjorde fel bör man ta detta till hjärtat och inte bara hitta på en bortförklaring. Nu kan man naturligtvis göra val som kan rättfärdigas utifrån information man hade i stunden, men så länge man tänkte fel eller drog felaktiga slutsatser kan man alltid lära från dessa tillfällen.

3. Lära sig från träningsvideor
Det finns mycket att lära sig från hur andra spelar och kan man samtidigt få höra hur de tänker när de ska agera får man en djupare insikt än om man bara tittar på proffs som spelar i ett live event. Se till att hitta material som liknar de förhållanden man själv spelar i. Det finns ingen anledning att titta på någon förklara när de spelar no limit 10 000 kronor handen när man själv håller sig till no limit 100 kronor. Som insatserna ökar blir strategier ofta mer avancerade och kommer inte kunna appliceras på samma sätt på de motståndare man själv möter.

Leave a Reply